1x Deo-Go, verwijdert gele transpiratie-vlekken

4000760-1

Gele vlekken in T-shirts en overhemden? Deo-Go is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen deze transpiratievlekken! Deo-Go helpt ook goed tegen de geur van "oud" zweet in kleding. Het product bevat een gepatenteerde formule voor witte en donkere kleding (geen bleek!) en is een goedkope oplossing voor deodorant-vlekken. Eén spuitbus is goed voor 20 shirts met gemiddelde tot hardnekkige okselvlekken. Uw kleding gaat veel langer mee. In de UK is het product uitgebreid getest op meer dan 200 kledingstukken en als "uitstekend product" bevonden door het Good Housekeeping Institute (zie ook logo op de fles). De ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en biologisch afbreekbaar.

Gebruiksinstructie
De instructie is ook op fles vermeld. Laat het product niet in aanraking komen met metalen (zoals roestvrij staal) of werkbladen van steen. Een voorbehandeling van 5 tot 10 minuten is over het algemeen voldoende. De vloeistof moet daarna ca. 30 minuten op de vlek intrekken voordat u het wast. Zorg dat de behandelde vlek nat blijft voordat het kledingstuk in de was gaat! Schrobben is over het algemeen ook niet nodig en wordt alleen aangeraden bij hardnekkige vlekken.

Donkere kleding
Bij donkere kleding moet voor de zekerheid eerst getest worden op een onzichtbaar stukje stof. Het kan voorkomen dat synthetische stoffen hun kleur niet goed vasthouden, maar dit komt zelden voor.

(1 fles/300 ml)

 


€ 9,95 (incl BTW)
€ 8,22 (excl BTW)


Indien u grotere aantallen wilt bestellen, neemt u dan contact op voor een passende offerte.


B B

Also purchased

These products has been purchased together with current product

Vergelijkbare producten

Deze producten zitten in dezelfde categorie