Algemene voorwaarden Privacy
In de bestel- en betaalstappen komt u vanzelf tegen dat u accoord moet gaan met onze Algemene Voorwaarden en Privacy-beleid.

Bancontactideal   visa  mastercard

Betalen
1. Betaling in Nederland kan via iDeal.
2. Betaling in België kan via Bancontact.
3. Betaling via Visa creditcard
4. Betaling via Mastercard creditcard
5. Ook kan een vooruitbetaling worden gedaan. Bij vooruitbetaling van het totaalbedrag ontvangt u de producten na ontvangst van de betaling binnen 2-5 werkdagen.
Bankgegevens: ABN AMRO: IBAN NL28ABNA0530302160 t.n.v. Yoby.nl te Den Haag. BIC-nummer: ABNANL2A.

Na betaling is uw bestelling direct definitief.

Bestellingen
Uw bestelling zal z.s.m. na ontvangst van de betaling worden verwerkt.
Wanneer meerdere artikelen tegelijk worden besteld, wordt de hele bestelling in 1x bezorgd. De levertijd is dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Indien een product niet op voorraad is, hoort u dat z.s.m.

Verzenden
Al onze leveringen vinden plaats via DHL, Postnl of eigen vervoer. Wij zullen de bestelde producten zo snel mogelijk na ontvangst van betaling verwerken en streven naar een levertijd van 2 werkdagen in NL en maximaal 5 werkdagen in België.

Verzendkosten België
Voor de verzendkosten België hanteren wij minimaal de op dat moment geldende NL-tarieven van PostNL en overige vervoerders.

Kortingen
Indien u grotere aantallen wenst, kunnen wij u een passende offerte maken. Hiervoor kunt u ons een mail sturen met vermelding van product en gewenste aantal naar info@yoby.nl

Vragen over levering, factuur of betaling
Voor een juiste afhandeling van uw vragen, kunt u ons een mail sturen naar info@yoby.nl met vermelding van uw naam, order- of factuurnummer.